På gång: flytt

Återbrukshyttan

 

Under maj månad flyttar Återbrukshyttan till nya lokaler. Hela verksamheten kommer att inrymmas i Bollnäs äldsta lokstall på gamla SJ-området. Vägg i vägg ligger Lokomotiv – Hälsinglands fotografiska mötesplats.

Den nya lokalen innebär många nya möjligheter. Jag får ett bättre och mer centralt läge – det kommer bli enklare att hitta och ta sig till hyttan. Jag kommer äntligen kunna erbjuda kurser, mer information om det kommer under hösten. (Om du redan nu är intresserad – anmäl dig till nyhetsbrevet så missar du ingen information!) Det blir större utrymme för besökare och bättre möjligheter att se hur arbetet går till vid ugnen. Butiken och hyttan kommer inte längre ligga avskiljt, allt ryms under samma tak. Jag kommer kunna ha generösare öppettider, mellan juni – september är hyttan öppen 5 dagar/veckan.

Utöver alla dessa fördelar är jag oerhört glad över att få hålla till i en så häftig lokal som det här lokstallet är. Med grannar som Lokomotiv med både utställningar och galleributik, och Gumpels tror jag verkligen på en framtid för SJ-området.

Den 31 maj och 1 juni är ni alla hjärtligt välkomna på invigning i den nya hyttan. Öppet fredag 31 maj kl. 10-16, lördag 1 juni kl. 11-15. Under invigningsdagarna kommer jag att sälja en numrerad upplaga av speciella glas, som har en tydlig anknytning till Bollnäs.

Den nya adressen är Järnvägsgatan 35, 821 43 Bollnäs.

 

P.S. Tycker du att Återbrukshyttan verkar vara ett schysst koncept? Än är det bara början! Vill du hänga med på resan och se hur det utvecklas rekommenderar jag dig att prenumerera på nyhetsbrevet. Det är ett enkelt sätt att hålla dig uppdaterad på vad som händer för, i och kring Återbrukshyttan. Jag kommer inte sälja eller dela din mejladress till någon annan, och skulle du tröttna på de inte allt för frekventa utskicken (i bästa fall en gång i månaden) så kan du enkelt och när som helst sluta prenumerera. Välkommen att registrera dig här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *