Temugg med fat

I Gävle öppnade under 2012 en butik med det fantastiska namnet Gävligt Gott. Här kan du smaka och köpa egenproducerad och noga utvald mat, delta i temakvällar och beställa catering. För att nämna en del av allt som erbjuds.

I köket tillverkas bland annat egen senap, som säljs på glasburk. Av dessa burkar fick Återbrukshyttan i uppdrag att ta fram någonting, och efter bollande tillsammans med Malin som är en del av Gävligt Gott resluterade det i en specialdesignad tekopp med plats för skeden att ligga på, med tillhörande fat. Både koppen och fatet tillverkas av senapsburkarna.

tekopp_1

Förutom tekopparna hittar du Jädra ölglas från Återbrukshyttan hos Gävligt Gott.

Adress, öppettider och mer om vad de erbjuder finns på hemsidan www.gavligtgott.se

 

P.S. Tycker du att Återbrukshyttan verkar vara ett schysst koncept? Än är det bara början! Vill du hänga med på resan och se hur det utvecklas rekommenderar jag dig att prenumerera på nyhetsbrevet. Det är ett enkelt sätt att hålla dig uppdaterad på vad som händer för, i och kring Återbrukshyttan. Jag kommer inte sälja eller dela din mejladress till någon annan, och skulle du tröttna på de inte allt för frekventa utskicken (i bästa fall en gång i månaden) så kan du enkelt och när som helst sluta prenumerera. Välkommen att registrera dig här.

One thought on “Temugg med fat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *