Besök hyttan

Välkommen in i värmen!

Hytta och butik flyttade under 2017 till nya lokaler, i gamla mejeriet i Bollnäs. Här kan du se hur omformning går till (se tider nedan) och förundras över att en vanlig flaska kan få så många nya skepnader och användningsområden. I butiken säljer vi både prima- och sekundaglas, vårt ordinarie sortiment och en hel del unika saker.

Vi har öppet enligt följande under året:
Januari stängt.
Februari-maj, samt september-november ons-tor 11-17, fre-lör 11-15.
Juni-augusti, samt decmeber ons-tor 11-17, fre-sön 11-15.
Röda dagar, samt midsommarafton, julafton och nyårsafton stängt. Öppet i mellandagarna.

Välkommen att se dig om i butiken och förundras över att en vanlig flaska kan få så många nya skepnader och användningsområden. Nyfiken på att se hur det går till? Under vardagar vanligen mellan ca 12-14 har vi produktion (med reservaton för förhinder), välkommen in för att titta på! Ring innan om du vill vara säker på att ugnen är igång.

Kontaktuppgifter, karta och vägbeskrivning hittar du här!

Ur gästboken

Trevligt och inspirerande. Mer Berlin än Bollnäs!

Hanna & Ola Beijer, Uppsala

Så mycket fint, så roliga idéer och så inspirerande!

Mette & Christer

Gruppresor och studiebesök

Jag tar gärna emot ert sällskap på en överenskommen tid. Jag visar er lokalerna och förklarar hur omformningstekniken fungerar, från att jag tar emot en flaska till den står som en helt annan produkt på mina hyllor. Jag berättar om hur det kommer sig att jag blev glasblåsare och varför jag startade just en återbrukshytta. Ni får se hur arbetet går till vid ugnen, där glaset blir mjukt och magin händer.

Studiebesöket tar ca 1 timme och innehåller även tid för att titta runt och handla. Priset är 1250 kr ink. 25% moms. 30 sittplatser finns. Mejla eller ring för att boka ert studiebesök, jag nås på anny@aterbrukshyttan.se eller 070-22 62 102

Välkommen in i värmen för att hänföras av glaset och se hur gamla flaskor och burkar får nytt liv hos Återbrukshyttan!