Välkommen in i värmen!

Återbrukshyttan har blivit ett populärt utflyktsmål i Bollnäs, Hälsingland. Glashyttan och butiken ligger i det gamla mejeriet strax utanför Bollnäs stadskärna. Gör en utflykt hit och förundras över att en vanlig flaska kan få så många nya skepnader och användningsområden. 

Öppettiderna varierar över året, längst ner på sidan ses aktuella tider.

Kontaktuppgifter, karta och vägbeskrivning hittar du här!

COVID-19

Med anledning av rådande pandemi vill vi informera om att det i hyttan finns handfat att tvätta händerna i samt handsprit.  Utöver ordinarie öppettider har vi öppet efter överenskommelse, hör av dig om du vill boka en tid när du/ditt sällskap får vara ensamma i butiken. Vi hjälper självklart även till om du vill handla utan att komma in i butiken. Ta kontakt via mail eller telefon, så hittar vi en lösning.

Håll i, håll ut och håll avstånd.

Mer att göra i Bollnäs och Hälsingland

Tips på ytterligare hantverk i Bollnästrakten är t.ex. Växbo lin, Brokig silversmycken, Filtmakeriet och konstsmed Per Alnaeus, Anna keramik och Miss Mala keramik.

På gångavstånd från Återbrukshyttan finns Väveriet och Mobackes Trädgårdscenter samt Lilla k’s trädgårdskök, alla väl värda ett besök.

Fler sevärdheter i Bollnäs och Hälsingland är våra 7 världsarvsgårdarTräslottet i Arbrå samt Ranbogården som ligger mellan Bollnäs och Söderhamn.

Vill du ha mer tips på aktiviteter och saker att göra i Bollnäs och hela Hälsingland finns massor av utflytksmål, upplevelser och evenemang på halsingland.se.

Norra Kilaforsvägen 79 821 30 Bollnäs
1

Gruppresor och studiebesök

F.n. har jag inte möjlighet att ta emot studiebesök i hyttan.

Gröna rosvaser