Välkommen in i värmen!

Hytta och butik flyttade under 2017 till nya lokaler, i gamla mejeriet i Bollnäs. Här kan du se hur omformning går till och förundras över att en vanlig flaska kan få så många nya skepnader och användningsområden. I butiken säljer vi både prima- och sekundaglas, vårt ordinarie sortiment och en hel del unika saker.

Vi har öppet enligt följande under året:
Januari stängt.
I övrigt öppet ons-tor 11-17, fre-lör 11-15.
Utökat med söndagsöppet 11-15 veckan efter midsommar till och med v. 32, samt inför jul.
Skärtorsdag 11-17, långfredag, påskafton & annandag påsk stängt, påskdagen 11-15. Övriga röda dagar, samt midsommarafton, julafton och nyårsafton stängt.

Välkommen att se dig om i butiken och förundras över att en vanlig flaska kan få så många nya skepnader och användningsområden. Nyfiken på att se hur det går till? Vi producerar inte alla dagar, så ring innan om du vill ha besked på om ugnen är igång eller inte.

Kontaktuppgifter, karta och vägbeskrivning hittar du här!

Gruppresor och studiebesök

Jag tar gärna emot ert sällskap på en överenskommen tid. Jag visar er lokalerna och förklarar hur omformningstekniken fungerar, från att jag tar emot en flaska till den står som en helt annan produkt på mina hyllor. Jag berättar om hur det kommer sig att jag blev glasblåsare och varför jag startade just en återbrukshytta. Ni får se hur arbetet går till vid ugnen, där glaset blir mjukt och magin händer.

Studiebesöket tar ca 1 timme och innehåller även tid för att titta runt och handla. Priset är 1250 kr ink. 25% moms. 30 sittplatser finns. Mejla eller ring för att boka ert studiebesök, jag nås på anny@aterbrukshyttan.se eller 070-22 62 102

Välkommen in i värmen för att hänföras av glaset och se hur gamla flaskor och burkar får nytt liv hos Återbrukshyttan!