Omformning på beställning

Omformning av flaskor

Vi formar om på beställning. Lämna eller skicka in din egna flaska och få den omformad. Har du en flaska som var med vid ett speciellt tillfälle som bara står? Låt oss forma om den till ett nyttoförmål som du kan ha glädje och anvädning av, eller lämna in flaskan av någons favoritdryck för att kunna ge personen en unik gåva. En lampskärm av flaskan som innehållit favoritwhiskeyn, eller ölglas av favoritölsflaskan till exempel. Har du en speciell flaska eller burk och en idé om vad det skulle kunna bli – kontakta mig så ska jag försöka hjälpa dig!

Lampa av egen damejeanne

Har du en damejeanne som du önskar få omgjord till lampa går det bra att lämna in den till oss. Det finns alltid en liten risk att den spricker när vi kapar den. Det är det allra första momentet och vi tar i så fall inget betalt. Det händer sällan, men vi vill ändå informera om att det förekommer.
Vi delar in damejeanner i tre olika storlekar, utifrån flaskan volymstorlek. Nedan följer storlekarna och respektive priser. Inom parantes är ordinarie priser angivna, som gäller när vi säljer lampor med inköpta damejeanner.
Liten: upp till 15 liter 2200 kr (2995 kr)
Mellan: 16-30 liter 3700 kr (4995 kr)
Stor: 31-60 liter 5600 kr (6995 kr)

När du lämnar in en egen flaska ingår allt som ingår med lamporna när vi säljer dem annars också; upphängning, sladd och en dimbar LED-ljuskälla. Plus att vi, om den går att använda, skickar med botten av flaskan med slipade kanter.

Kran på egen svagdricksflaska

Med en tappkran blir flaskan mer användarvänlig och inte längre bara en prydnad. Har du en egen flaska kan du lämna/skicka in den till oss och få kran monterad. Kranen är i 18/8 rostfritt stål och tätas med packningar i silikon. Det kostar 395 kr och vi vill att du har gjort ren flaskan innan. (Behöver inte vara kliniskt ren för vår skull, men rengöring ingår inte i priset.)⠀

Företagspresenter

Vi hjälper gärna till med unika företagsgåvor som ligger rätt i tiden. Alla våra produkter kan fås med företagslogotype frostad eller i färg. Vi kan också ta fram speciella produkter efter era önskemål. Kontakta oss med en förfrågan för offert.