Leverans

Varor som finns i lager levereras inom 2-4 arbetsdagar. Varor märkta med ”Tillfälligt slut. Kan beställas med leveranstid upp till 2 veckor.” finns inte färdiga utan tillverkas efter beställning, därav kan leveranstiden vara upp till 2 veckor för dessa. Om du angett en mejladress får du ett mejl när beställningen är skickad. Vi skickar med Dhl Servicepoint. Alla sändningar med dhl skickas med tillvalet Miljöfrakt, som hjälper till att minska transportutsläppen. Läs mer här.

Produkter

Alla Återbrukshyttans produkter är handgjorda och därför unika. Det finns inte två som är exakt lika.

Priser

Alla priser som visas i Återbrukshyttans webbshop är inklusive 25% moms.

Beställning

För att göra en beställning i Återbrukshyttans webbshop måste du vara 18 år fyllda.

Frakt inrikes

För närvarande tillämpar vi fast fraktkostnad, à 79 SEK. Det innebär att oavsett antal produkter du köper är frakten 79 SEK för beställningen. Undantag göres för presentkort, och ordrar över 1000 kr, vilka skickas utan fraktkostnad.

Frakt utrikes

Önskar du få beställningen skickad utanför Sverige ber vi dig ta kontakt med oss via mejl eller telefon.

Betalningsaternativ

Du kan välja mellan att betala med faktura (sedvanlig kreditkontroll tillämpas), Swish, eller med kort via Stripe.

Villkor för kortbetalning

Vi erbjuder kortbetalning via Stripe, godkända kort är VISA, MasterCard och American Express. Stripe är en välkänd leverantör av tredjeparts betalningslösningar som garanterar en snabb och säker betalning, som sker över en säker och krypterad anslutning (så kallad SSL-anslutning). Vid kortbetalning är dina uppgifter skyddade och visas aldrig för Återbrukshyttan. Vill du läsa mer om hur Stripe jobbar med säkerhet kan du göra det här.

Villkor för Swishbetalning

Betala via Swish i samband med din beställning. Vi behandlar din order när vi fått betalningen. Ingen extra avgift tillkommer. Betalning ska ske inom 24 timmar från ordertillfället, har så inte skett annulleras ordern.

Fakturavillkor

Betalning mot kreditfaktura accepteras först efter godkänd kreditupplysning och endast i de fall faktura- och leveransadress är densamma som folkbokföringsadress. Fakturering sker via Nox Finans. Betalningsvillkor för faktura är 15 dagar från fakturadatum. Fakturan skickas via mejl i samband med att försändelsen skickas. Om pappersfaktura önskas, mejla eller ring snarast efter lagd beställning. Är du inte godkänd i kreditupplysningen får du ett meddelande om detta och den aktuella ordern annulleras. Du behöver då göra om ordern och välja swish- eller kortbetalning. Vid beställning av presentkort som betalas mot faktura aktiveras presentkorten först när betalningen är oss tillhanda.

Retur

14 dagars returrätt gäller från att du fått hem försändelsen, i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen. Returkostnaden står du själv för. När returen nått oss återbetalar vi dig för produkten/produkterna och frakten du betalat för att vi skickade försändelsen.

Reklamation

Vi ansvarar för att produkterna i din beställning är hela under leveransen. Skulle något vara trasigt eller fel när du får det skall detta reklameras inom 14 dagar. Vid trasig vara ersätter vi dig kostnadsfritt. Om något är fel byter vi ut det åt dig utan extra kostnad.

Integritet

Dina personuppgifter kommer användas för att behandla din beställning, förbättra din upplevelse på webbplatsen och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.