Här förklarar vi hur vi använder personuppgifter som du delar med oss.

Du delar personuppgifter med oss när du:

  1. Gör en beställning från oss
  2. Prenumererar på vårt nyhetsmail
  3. Anmäler dig till kurs hos oss
  4. Vinner en tävling där vi står för vinsten
  5. Besöker vår hemsida (se mer om just detta i vår cookiepolicy)

När du gör en beställning från Återbrukshyttan, har vunnit en tävling där vi ska skicka en vinst, eller anmäler dig till kurs behöver vi ditt namn, adress, samt kontaktuppgifter, och beroende på val av betalningsmetod ibland personnummer för att kunna behandla och slutföra din beställning/leverans/anmälan. Personnummer krävs vid betalning mot faktura för att vi ska kunna göra en kreditprövning. Vi kan komma att använda dina kontaktuppgifter för framtida marknadsföring.

När du anmäler dig till vårt nyhetsmail registrerar vi namn och email för att skicka ut dessa.

Vi lagrar och behandlar dina uppgifter i system tillhandahållna av programleverantörer till oss, men delar eller säljer aldrig dina uppgifter vidare för att någon annan ska kunna nyttja dem.

Vi sparar dina uppgifter så länge det finns en kundrelation, eller i enlighet med bokföringslagen för att kunna spåra betalningshistorik. Du har rätt att kontakta oss för att få ett utdrag på vilka uppgifter vi har registrerade om dig, och/eller få dem raderade, så länge det inte strider mot t.ex. bokföringslagen.

Har du frågor om denna policy och behandlingen av dina personuppgifter, vill radera eller ändra felaktiga uppgifter kan du kontakta oss på valfritt sätt här.