Enklaste återbruket någonsin!

I morse fäste jag in trådarna på en tröja jag stickat, och slogs av hur mycket stickor jag har som jag aldrig använder. Jag har fått en hel bunt av min farmor eftersom hon inte stickar själv längre. Som vanligt började jag fundera på om man kan göra något annat av dem. Jag sökte på nätet och hittade guider på hur man kan göra armband av både plast- och metallstickor (här).
Men ibland vill jag bara göra något enkelt, som inte kräver någon arbetsinsats alls, nästan. Jag tittade ut genom fönstret men blicken fastnade på orkidén som stod på fönsterbrädan. Och då slog det mig; jag byter ut de där anonyma pinnarna som stänglarna stöder sig på, till stickor i fina färger istället! Superenkelt. Roligt. Så mycket snyggare.

Stickor i olika färger

Enklaste återbruket någonsin! Använd stickor till dina orkidéstänglar

Enklaste återbruket någonsin! Använd stickor till dina orkidéstänglar

Enklaste återbruket någonsin! Använd stickor till dina orkidéstänglar

Enklaste återbruket någonsin! Använd stickor till dina orkidéstänglar

Enklaste återbruket någonsin! Använd stickor till dina orkidéstänglar

P.S. Tycker du att Återbrukshyttan verkar vara ett schysstkoncept? Än är det bara början! Vill du hänga med på resan och se hur det utvecklas rekommenderar jag dig att prenumerera på nyhetsbrevet. Det är ett enkelt sätt att hålla dig uppdaterad på vad som händer för, i och kring Återbrukshyttan. Jag kommer inte sälja eller dela din mejladress till någon annan, och skulle du tröttna på de inte allt för frekventa utskicken (i bästa fall en gång i månaden) så kan du enkelt och när som helst sluta prenumerera. Välkommen att registrera dig här.

2 thoughts on “Enklaste återbruket någonsin!

  1. Återbrukshyttan-yeah!!! ???????? Prenumererar gärna på utskicken medan jag sparar ihop pengar till glaskursen ???? Allt gott! / Yvonne

    1. Hej Yvonne! Tack!! Jag har lagt till dig i maillistan så du får våra nyhetsbrev. Ha det fint så hoppas jag att vi ses på kurs framöver! /Anny, Återbrukshyttan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *